TENTANG KAMI

Kami Merupakan Pembekal Baju, Servis T-Shirt Printing Design Sendiri, Baju Korporat F1, Non Woven Bag, Jaket, Vest, Topi, Mug, Keychain Dan Pelbagai Cenderahati yang lain, Sulaman Baju Serta Menjual Baju Muslimah
Tahniah kerana anda telah sampai ke tempat yang betul!
Kami menjual T-shirt pada HARGA YANG HEBAT &TERMURAH dari pasaran, yang MAMPU DIBELI dan SUKAR DIPERCAYAI.......
DENGAN HARGA T-SHIRT SERENDAH DARI RM10-RM15sahaja bagi dewasa & kanak2 yang siap design...

Selamat datang ke laman web rasmi kami t-shirtdesign2u.blogspot.comKami merupakan syarikat bumiputera yang telah beroperasi di Ipoh sejak tahun 2010 lagi. Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirtbaju korporat (F1), jaket korporat,  topipennon woven bagmug serta pelbagai cenderahati korporat khas untuk kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.
Mengapa Anda Harus Membuat Tempahan Disini?
  • Kami telah berpengalaman selama 6 tahun dalam bidang t-shirt printing secara online dan cenderahati korporat.
  • Anda DESIGN T-shirt kami printkan
  • Kami menawarkan anda harga yang termurah dan terhebat mengikut kualiti produk yang ditawarkan. Paling Jimat Kos!!!
  • Produk yang berkualiti. Anda boleh datang ke kedai kami untuk melihat sendiri setiap sampel produk yang telah kami siapkan.
  • Tempahan yang cepat siap. Kami akan memastikan tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan.
  • Penghantaran percuma 100 helai ke atas. Tiada masalah!
  • Yang paling penting, anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini atau datang terus ke berjumpa dengan kami.
Bagaimana Untuk Saya Melihat Sampel Produk?
Anda boleh layari facebook kami dengan melihat status terkini setiap sampel produk yang kami paparkan sebagai bukti kerja-kerja kami jalankan.Anda juga dapat melihat contoh produk yang telah siap dicetak atau disulam. 
Produk Berkualiti, Harga Termurah, Terbaik & Cepat Siap!
Akhir kata, selamat melayari laman web kami ini. Pastikan anda melihat semua produk yang kami tawarkan dan akhiri pencarian anda disini juga! Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di talian 012-5140445 / 019-5604314